busrejser

 Ferie i Sunny Beach
 Kort over Bulgarien
 Hotel Sunny Beach
 Sunny Beach Diskoteker
 Videoer fra Sunny Bech
 Sunny Beach Rejser

Busrejser med Patner Rejser

Panter Rejser er et dansk rejsebureau, der har hovedsæde i Vejle. Firmaet blev grundlagt i oktober 1972, hvor det startede som et enmandsfirma. Gennem årene har virksomheden udviklede sig og har i dag fem faste medarbejdere på kontoret på Frederiks Allé i Aarhus, samt ti guider på en række destinationer i Europa. Panter Rejser er, som et af de få rejseselskaber i Danmark, blevet kåret som gazellevirksomhed to år i træk, senest i 2011 som næstbedste bureau.   

 

Med mange års erfaring inden for planlægning af rejser er vi hos Panter Rejser stolte af at kunne tilbyde vores kunder en række forskellige rejsepakker. Som gæst hos Panter Rejser kan du vælge mellem en masse spændende rejsemål verden over, der indbefatter mange udflugter og store oplevelser. Vi garanterer for, at dit ophold bliver behageligt, da vi kun benytter de bedste hoteller, ligesom vi udelukkende benytter 4-stjernede busser på alle vores busrejser.  

 

Alsidige rejser  

Hos Panter Rejser ønsker vi at favne så bredt så muligt, og derfor tilbyder vi et væld af rejsetyper. Er du til store naturoplevelser, eller nyder du at suge byens stemning til dig, så har vi det helt rigtige til dig. På Panter Rejsers kultur- og naturrejser kommer du tæt på kulturperler, skovklædt bjerge, romantiske dale og rislende vandfald.  

Vi kan ligeledes tilbyde rundrejser, hvor du kommer helt tæt på natur, kultur og de lokale. På en rundrejse med Panter Rejser oplever du områdets mangfoldighed, og du får en fornemmelse af stedets civilisation og historie.  

 

Oplev Europa på en anderledes måde 

Hos Panter Rejser ønsker vi at holde os ajour med det nyeste inden for rejser. Derfor tilbyder vi spændende flodkrydstogter, som inden for de senere år er blevet en utrolig populær rejseform. På et flodkrydstogt oplever vores gæster den unikke natur og de smukke byer fra vandsiden i et stille og harmonisk tempo. På alle vores rejser stræber vi efter at skabe de bedste rammer for vores gæster og samarbejder derfor kun med verdens mest anerkendte cruise-rederier, hvor service, komfort, gastronomi og underholdning altid er i top.  

 

For nogen er det ikke nok at opleve byen fra vandsiden. Med Panter Rejsers storbyferie kan du nemt og trygt komme helt tæt på det pulveriserende storbyliv. Storbyferien inkluderer store kulturelle oplevelser så som frokost på hyggelige caféer og shopping i spændende nye omgivelser. Ideen bag vores storbyferie er at forene kultur, arkitektur og shopping med socialt samvær i et afbalanceret program, der er tilrettelagt efter kundens ønske.     

 

Som et ekstra tilbud har du hos Panter Rejser mulighed for at bestille grupperejser. Vi har specialiseret os i at skræddersy rejser til grupper, så de passer til alle behov og gør det nemt for de rejsende at nyde hele oplevelsen.  

Hertil er der også mulighed for at booke erhvervsrejser for grupper. Vi planlægger jeres rejse så i slipper for alt det praktiske besvær og i stedet kan koncentrere jer om formålet med rejsen. Vi ser altid frem til arrangere nye spændende oplevelser for vores rejseglade kunder.  

Læs mere om Panter Rejser og bl.a. busrejser her