sommer i sunny beach

 Ferie i Sunny Beach
 Kort over Bulgarien
 Hotel Sunny Beach
 Sunny Beach Diskoteker
 Videoer fra Sunny Bech
 Sunny Beach Rejser

 
Priseksempel 2010:

En kold øl, serveret på en bar, med underholdning og stemning, koster kun Dkr. 5 til 15.

Shots =  5 - 8 kroner
.


Middag for 2 med vin
Typisk Dkr. 150.
(Høj kvalitet)

Sommer i Sunny Beach

Der findes et hav af fede natclubber, diskoteker og open bars hele vejen langs kysten. Det hele er åbent i sommer halvåret.
Du kan gå langs promenaden og opleve alt fra ildshows, over til strip og bungee jump blandet med live musik og kendte gæste DJS.

Det her er den vildeste party by du overhovedet kan forestille dig -og gang det så lige med 10 og tilføj unge mennesker fra alle mulige forskellige lande. Der er garanti for fede oplevelser og scoringer ud over det sædvanelige.

Her er lidt bekdrivelser af et par af diskotekerne, se også videoerne direkte fra Diskotekerne.

Dance Club Mania


Club Mania ligger midt i Sunny Beach resort, Det er på over 1500 kvm. i 2 etager. Der er direkte udgang til terasser hvor du lige kan hvile ørene og øjnene fra det vilde 3D lazer og sindsyge lydsystem.Disco Orange


Orange ligger ved siden  af Hotel Stranja, Wella og Flamingo, i den nordlige del af Sunny Beach.
Der er "Happy hour" i 1½ time  (øhh) hver aften fra 10:30 - 00:00.
Der er inhouse DJs på topniveau (f.eks. DJ duo)Disco Lazur

Disco Lazur er et af de store steder og et "must". De fleste tilbringer mest af tiden på Lazur. Stort, bedste DJs, og lave priser samt masser af lækre dansere (både mænd og tøser)Viking Bar / Mexo Bar

Udover diskoteker finder du også massevis af forskellige cafeer og barer. En af dem er Viking Bar som er udendørs med palmestrå tag og de vildeste bartendere. Der er show og flotte anderledes drinks til helt bundskraber priser.


Bar Mexo er et af Sunne Beach nattelivs mest populære steder. 3 år i træk er mexico bar blevet udnævnt til Bulgariens bedste ferie bar / Klub
Mexico bar er fra 2003, hvilket også betyder, at de forstår at overleve = høj service og fed underholdning. ( konkurrencen er helt sindsyg)God stemningsvideo langs promenaden.